Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
02/03/2018 16:34:37 - 02/03/2018 16:34:37 - 13348 Okunma

Üniversitemizin Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. İlknur KARAASLAN ile Doç. Dr. Rengin AK, Yrd. Doç. Dr. Nergiz AYDOĞDU, Yrd. Doç. Dr. Özge Tuçe GÖKALP ve Öğr. Gör. Yeşim CAN Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’ü ziyaret etti. 

Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede Merkez Müdürü Yrd. Doç. Dr. KARAASLAN, Merkezin kuruluşundan bu yana yapmış olduğu faliyetler hakkında bilgi verdi. Bu noktada Merkezin YÖK nezdinde ve sivil topluma karşı üniversitemizi en iyi şekilde temsil etmek üzere yürüttüğü bir dizi çalışmadan, web sitesi vasıtasıyla çalışmaların görsellerle birlikte kamuoyuna tanıtıldığından söz edildi.

Ayrıca 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için planlanan etkinlikler ve bu etkinliklerle ilgili olarak Kırklareli Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Sivil Toplum Örgütleriyle yapılan çalışmalar hakkında Rektörümüze bilgi verildi.

Rektörümüz Merkez çalışmalarına dair fikir ve önerilerini belirterek, Merkezin çalışmalarını destekleyeceğini ve her konuda yardıma hazır olduğunu belirtti. Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi çalışanlarına nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

ziyaret kadın çalışmaları KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.