01/03/2018 13:44:49 - 01/03/2018 13:44:49 - 8798 Okunma

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Kırklareli Şube Başkanı Vedat AÇAR ve yönetim kurulu üyeleri, Yeşilay Haftası münasebetiyle Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’ü ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette bağımlılıkla mücadele, çocukların ve gençlerin bilinçlenmesi ve farkındalığın artırılmasına yönelik Üniversitemizde yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişi yapıldı. Üniversite olarak bağımlılıkla mücadele konusunda yapılacak etkinliklere destek vereceklerini belirten Rektörümüz Prof. Dr. ŞENGÖRÜR, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek AÇAR ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Şube Başkanı AÇAR, ziyaret sonunda  Rektörümüze Yeşilay Cemiyeti’nin dergisini takdim etti.

Yeşilay ziyaret KLÜ Bağımlılıkla Mücadele

Yeşilay Cemiyeti Kırklareli Şubesi, Rektörümüzü Ziyaret Etti