06/03/2018 16:51:57 - 06/03/2018 16:51:57 - 10822 Okunma

Üniversitemiz Sosyal Hizmetler Öğrenci Kulübü öğrencileri, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” münasebetiyle Fotoğraf Sergisi açtı.

Yemekhane binası fuaye alanında açılan karma fotoğraf sergisinde; Ruslara karşı Erzurum’da direnen kahraman Türk kadını Nene Hatun, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım, dünyanın ilk kadın savaş pilotu Sabiha Gökçen, kozmetik kavramını bulan Helena Rubinstein, Müslüman bir ülkenin ilk kadın Başbakanı Benzir Butto, kahraman Türk kadını Dilşad Hatun, tarihin ilk kadın edebiyatçısı Saphho ve kadına şiddeti konu alan fotoğraflardan oluşan 10 eser yer alıyor.

05-09 Mart 2018 tarihleri arasında açık kalacak olan sergi hakkında açıklamada bulunan Sosyal Hizmetler Öğrenci Kulübü Başkanı Turizm İşletmeciliği 3. sınıf öğrencisi Erman Civan, Sosyal Hizmetler Öğrenci Kulübü olarak kadınlara yönelik farkındalığı artırmaya yönelik çalışmalar yürüttüklerini belirtti.

sergi kadınlar günü KLÜ

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Fotoğraf Sergisi