07/03/2018 09:37:24 - 09/03/2018 09:37:24 - 7495 Okunma

Erasmus+ Personel Eğitim Alma Hareketliliği KA107 projesi kapsamında Bosna-Hersek - Mostar Dzemal Bijedic Üniversitesi Genel Sekreteri Sanda JELIN KAJAN ve Rektörlük Özel Kalemi Emina HELJIĆ-TUMBAK, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’e ziyarette bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette JELIN KAJAN ve HELJIĆ-TUMBAK, Mostar Dzemal Bijedic Üniversitesi’nin akademik birimleri ile ilgili bilgiler verildi ve ileriye dönük projeler için işbirliği konusunda mutabık olundu.

Dzemal Bijedic Üniversitesi personellerini ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu söyleyen Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR; Türkiye ile Bosna-Hersek arasındaki ilişkilerin köklü bir tarihi geçmişe sahip olduğunu belirterek ilişkilerin daha da gelişmesi için gereken desteği sunacaklarını ifade etti.

Ziyarette, Erasmus+ Kurum Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Özen ÖZER ile Koordinatörlük çalışanları; Öğr. Gör. Rüveyda ÖZTÜRK BAŞOL ve Öğr. Gör. Rahmi AKINCIOĞLU hazır bulundu.

Erasmus+ Ziyaret KLÜ