Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
09/03/2018 18:05:39 - 09/03/2018 18:05:39 - 7355 Okunma

Üniversitemiz UNIBJK (Üniversiteli Beşiktaşlılar) Öğrenci Topluluğu üyesi öğrenciler, Kayalı Yerleşkemizde fidan dikim etkinliği düzenledi. Etkinliğe; Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı İlker TULGA ve UNIBJK Öğrenci Topluluğu üyesi öğrenciler katıldı.

Etkinlikte öğrenciler, Fitness Merkezi ve Kapalı Spor Salonu arasından geçen yol üzerinde bulunan refyüje kendi imkanlarıyla temin ettikleri 50 adet mazı fidanını diktiler. Öğrenciler fidan dikme etkinliği ile hem ağaç sevgisine dikkat çekmek hem de Üniversitemiz kampüsünün ağaçlandırılmasına katkıda bulunmak istedikleri için böyle bir etkinlik düzenlediklerini söylediler.

Öğrencilerle birlikte fidan diken Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, öğrencilerin düzenledikleri etkinlikle kampüslerine sahip çıkarak örnek ve anlamlı bir davranış ortaya koyduklarını ifade etti. Fidan dikimi gerçekleştiren öğrencilere Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı tarafından teknik destek verildi. Fidanlara can suyu verilmesi ve ardından günün anısına fotoğraf çekimi ile etkinlik tamamlandı.

fidan KLÜ ağaçlandırma

Facebook Twitter Google Plus
UNIBJK Öğrenci Topluluğu Üyesi Öğrencilerimiz, Merkez Kampüsümüzde Fidan Dikti
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.