16/03/2018 11:22:49 - 17/03/2018 11:22:49 - 7470 Okunma

Toplumsal Cinsiyet Konferansları serisinin ilki, Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi koordinatörlüğünde İİBF 4 No’lu Konferans salonunda gerçekleştirildi. Konferansa Dr. Öğretim Üyesi Sibel TOKATLIOĞLU “Kadın Rolü” başlıklı sunumuyla konuşmacı olarak katıldı.

Dr. Öğretim Üyesi Sibel TOKATLIOĞLU, konuşmasında cinsiyet ve toplumsal cinsiyet kavramlarının ayrımına vurgu yaparak, toplumsal cinsiyet ayrımının toplumsal ve kültürel yönüne dikkat çekti. Öğrencilerin interaktif katılımıyla devam eden programda Tokatlıoğlu, Türkiye ve dünyadan konu ile ilgili araştırma bulgularının tablo ve şemalarını paylaştı.

Konferans’ın sonunda Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi müdürü Dr. Öğretim Üyesi İlknur KARAASLAN, sunumdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek Dr. Öğretim Üyesi Sibel TOKATLIOĞLU’na konferansa katılımından dolayı plaket takdim etti.

Kadın Rolü Konferans Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi

Kadın Çalışmaları