Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
22/03/2018 16:34:44 - 22/03/2018 16:34:44 - 9179 Okunma

Teknoloji Fakültesi Mekatronik Mühendisliği tarafından “Nanoteknolojinin Gelişimi” konulu konferans Hasan Zan Konferans Salonunda düzenlendi.

Konferansa Pamukkale Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Makine İmalat Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Arzum IŞITAN konuşmacı olarak katıldı.

Konferansın açılış konuşmasını Üniversitemiz Teknoloji Fakültesi Mekatronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Evren ÇAĞLARER yaptı.

Dr. Öğretim Üyesi Arzum IŞITAN konferansta, ülkemizde teknoloji, teknolojinin gelişimi ve nanoteknoloji ile ilgili katılımcılara bilgiler aktardı. IŞITAN, teknolojinin gelişmesinde en önemli faktörün insanların birbirleri ile olan savaşı olduğuna dikkat çekti. Konuşmasında, nanoteknolojinin potansiyel kullanım alanları hakkında bilgi veren IŞITAN, günümüzde en yaygın kullanım alanının kozmetik olduğunu söyleyerek, nanoteknolojik kozmetik ürünlerden kaçınılması konusunda da uyarıda bulundu. Dr. Öğretim Üyesi Arzum IŞITAN konuşmasının sonunda nanoteknoloji hakkında özellikle mühendislik lisans öğrencilerine yönelik müfredat ve farkındalık oluşturmak amacıyla hazırladıkları “Uninano” projesini ve proje çıktılarını katılımcıların bilgisine sundu.

Konferans, katılımcıların soru cevap kısmının ardından plaket takdimi ile sona erdi.

Nanoteknoloji Teknoloji Fakültesi KLÜ PAÜ

Facebook Twitter Google Plus
Nanoteknolojinin Gelişimi
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.