23/03/2018 13:28:32 - 23/03/2018 13:28:32 - 9076 Okunma

Üniversitemiz KÜY Müzik Kulübü ve Bitig Kültür-Edebiyat Kulübü tarafından düzenlenen “Yurdu Yaşatmak İçin Can ve Kan Verenlere Vefa Gecesi” başlıklı konser ve şiir dinletisi programı, 22 Mart tarihinde Rektörlük Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını yapan Fen Edebiyat Fakültesi Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları Bölümü Başkanı Doç. Dr. Bülent BAYRAM, vatan için Zeytin Dalı Harekatında şehit olan askerlere Allah'tan rahmet dileğinde bulundu. Mehmetçik'in Afrin'de Ülkemizin birlik ve beraberliği için mücadele ettiğini belirten Doç. Dr. BAYRAM, şehit, gazi, şair ve sanatçıları hiçbir zaman unutmadıklarını söyledi.

Etkinlikte öğrencilerin seslendirdiği bayrak ve vatan sevgisi temalı şiirler ile kahramanlık türküleri, salonu dolduran dinleyicilerin beğenisini topladı.

Konser Şiir Dinletisi KLÜ

Yurdu Yaşatmak İçin Can ve Kan Verenlere Vefa Gecesi