26/03/2018 15:30:19 - 27/03/2018 15:30:19 - 13842 Okunma

Üniversitemizin ev sahipliğinde 20-22 Eylül 2018 tarihleri arasında İğneada Resort Hotelde gerçekleştirilecek olan “3rd International Organic Electronic Material Technology Conference (OEMT2018)” başlıklı konferansın WEB sayfası yayınlandı.

Onursal başkanlığını Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’ün, konferans başkanlığını ise Üniversitemiz Dr. Öğretim Üyesi Burhan COŞKUN’un üstlendiği konferans, bölgemizde ve Üniversitemizde yapılan temel bilimler ve mühendislik alanlarını kapsayan ilk bilimsel etkinlik olma özelliğini taşımaktadır. Ulusal ve Uluslararası katılımcıların çalışmalarını anlatacakları ve üç gün sürecek olan konferansın ilk iki gününde bilimsel sunumlar, üçüncü gününde ise sosyal program (Longoz Ormanları gezisi, Beğendik Köyü, Dupnisa mağarası ve Atatürk Evi ziyaretleri) yapılacaktır.  İstanbul, Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli ’den İğneada’ya ücretsiz servis imkânının sunulacağı OEMT2018 konferansı bildiri kabulüne başlamıştır. Üniversitemiz ve şehrimizin tanıtımına büyük katkı sağlayacak olan konferansın tüm bilgilerine oemt2018.klu.edu.tr adresinden ulaşılabilir.

Konferans KLÜ