28/03/2018 15:15:07 - 28/03/2018 15:15:07 - 8346 Okunma

Dünya Tiyatrolar Günü kapsamında Kırklareli Üniversitesi Tiyatro Kulübü ve Kırklareli Belediyesi organizasyonluğunda düzenlenen “6. KLÜ Tiyatro Şenliği”, 27 Mart akşamı saat 20.30’da “Oyunum Oyun” adlı tiyatro oyununun sahnelenmesiyle başladı.

Dünya Tiyatro Günü etkinliklerinin açılış konuşmasını Kırklareli Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet GİDER gerçekleştirdi. Kırklareli Üniversitesi Rektörlük Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyuna Kırklarelili tiyatro severler yoğun ilgi gösterdi.

Komedi türünde eğlenceli bir oyun olan “Oyunum Oyun”, sınıf çatışmasını eğlenceli bir şekilde ele alarak toplumun farklı sınıflarından insanları bir araya getirmektedir.

Kırklareli Üniversitesi Tiyatro Kulübü öğrencileri tarafından sahnelenen oyunun yönetmenliğini Kadir ALTUN, oyunculuğunu ise; Umut Can GÜNDÜZ, İrem ATICI, Atilla Kadir ASLAN, İbrahim ÇANAKÇI, Busenur ŞENGÜL, Esra TURUN, Ayşe ERÇİÇEK, Ömer ŞİMŞEK ve Ayşe KÖSE üstlendi.

Genç oyuncuların başarılı performanslarını sergiledikleri oyun, izleyicileri oldukça eğlendirdi.

6. Tiyatro Şenliği KLÜ Oyunum Oyun

6. KLÜ Tiyatro Şenliği