Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
02/04/2018 14:06:38 - 02/04/2018 14:06:38 - 12899 Okunma

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından ortaokul 7. Sınıf öğrencilerine yönelik “Teknoloji Bağımlılığı temalı tiyatro oyunu sahnelendi.

Rektörlük Kültür Merkezinde düzenlenen etkinliğe; Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Buket AŞKIN, Kırklareli Cumhuriyet Ortaokulu, Atatürk Ortaokulu ve İstiklal Ortaokulu’nda eğitim gören 7. Sınıf öğrencileri, öğretmenler ile yüksekokul akademik/idari personeli katıldı.

Saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan etkinliğin açılış konuşmasını Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Buket AŞKIN yaptı. AŞKIN konuşmasında, “Bilim ve bilgiye hızlı erişimde teknoloji bizlere kolaylık sağlıyor. Fakat bir araç olarak kullanmamız gereken teknolojiyi amaç haline getirdiğimiz noktada bağımlılık ortaya çıkıyor ve bu bağımlılık hayatımıza zarar vermeye başlıyor” diyerek teknolojinin bilinçsiz kullanıldığında günlük hayatımızda tehdit oluşturduğuna dikkat çekti.

Yoğun bir katılımla gerçekleşen tiyatro gösterimi öncesinde öğrencilere teknoloji bağımlılığının ne olduğu ve bağımlılık belirtileri ile ilgili bir sunum gerçekleştirildi.

Tek perde olarak oynanan oyun, öğrencilere ve izleyicilere teknoloji bağımlılığının risklerini eğlenceli bir dille anlattı.  

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi birinci sınıf öğrencilerinin başarılı performanslarıyla sergilenen “Az Bilgisayar, Çok Oyun!” adlı tiyatro oyunu, izleyicilerin büyük beğenisini topladı.

Tiyatro Teknoloji Bağımlılığı KLU

Facebook Twitter Google Plus
“Teknoloji Bağımlılığı” Temalı Tiyatro Etkinliği Düzenlendi
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.