02/04/2018 15:46:17 - 02/04/2018 15:46:17 - 5928 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Tiyatro Kulübü ve Kırklareli Belediyesi organizasyonluğunda düzenlenen “6. KLÜ Tiyatro Şenliği” kapsamında 1 Nisan Pazar akşamı saat 20.30’da “Oyun Karşıtı” adlı tiyatro oyunu, Rektörlük Kültür Merkezi’nde sahnelendi.

Komedi türünde eğlenceli bir oyun olan “Oyun Karşıtı”, Kırklarelili tiyatro severlere keyifli dakikalar yaşattı.

Kem LUDWIG’in yazdığı ve Kırklareli Üniversitesi Tiyatro Kulübü oyuncularından Kadir ALTUN’un yönetmenliğini yaptığı oyunda; Furkan GÜNHAN, Ayşe ŞİMŞEK, Sibel KALKAN, Hakan TOPHİSAR, Nurhan AKGÜN, Buse Gamzenur DİLEK, Kadir ALTUN, Atilla ERYAVUZ, Atakan HAMURCU, Gülşah ATEŞ, Hanife Gizem KAPTAN, Gamze AKKAYA ve Esin ÖZTÜRK rol aldı.

2 perdelik oyunun sonunda oyuncuların muhteşem performansları, salondaki izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

Tiyatro Tiyatro Şenliği Oyun Karşıtı KLU

“Oyun Karşıtı” Adlı Tiyatro Oyunu Sahnelendi