03/04/2018 11:24:01 - 03/04/2018 11:24:01 - 9450 Okunma

Sosyal Bilimler Enstitüsü ve Yabancı Diller Bölümü işbirliği ile “İngilizce Makale Yazma Eğitimi” verildi.

İİBF Hasan Zan Konferans salonunda düzenlenen eğitime konuşmacı olarak Üniversitemiz Yabancı Diller Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Fulya KİNCAL katıldı.

Öğr. Gör. Fulya KİNCAL iki bölümden oluşan eğitimde, İngilizce makale yazımında bilinmesi ve dikkat edilmesi gereken yapısal ve dilsel faktörleri detaylı olarak anlattı. KİNCAL, İngilizce yayın yaparken özellikle fikir üretebilme, üretilen fikirleri en iyi şekilde temsil eden ifade ve kelimeleri bulabilme ve sonrasında onları revize edebilmenin önemine vurgu yaptı.

Eğitimin sonunda katılımcılara, İngilizce makale yazımında anlatılan her bir aşamanın önemli ve birbirleriyle ilişkili olduğu uyarısını yaptı.

Eğitim İngilizce Makale Yazma KLU

“İngilizce Makale Yazma Eğitimi “ Verildi