Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
06/04/2018 00:45:06 - 06/04/2018 00:45:06 - 9460 Okunma

Üniversitemiz ile Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında düzenlenen ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi programı öğrencilerinin rol aldığı “IV. Geleneksel Çocuk Şenliği” 05 Nisan Perşembe günü Rektörlük Kültür Merkezi'nde başladı.

Çocuk Gelişimi programı öğrencileri, saat 14.00'da başlayan etkinliklerde İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okul öncesi eğitim kurumlarına devam eden çocuklara; sağlıklı beslenme, öz bakım, obeziteyle mücadele, teknoloji bağımlılığı gibi konuları çocuk tiyatroları ile eğitici ve eğlendirici gösterilerle öğrettiler.

Şenlik programının açılış konuşmasını gerçekleştiren Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Buket AŞKIN,  geleceğimizin teminatı çocuklara her zaman önem verdiklerini belirterek, bu tür etkinliklerin hem üniversite öğrencilerinin hem de çocukların moral ve motivasyonlarını artırdığını söyledi. Şenliğe katılan çocukların gözlerindeki mutluluğu görmek ve heyecanlarını paylaşmaktan ötürü büyük onur duyduklarını ifade eden AŞKIN, projede emeği geçenlere teşekkür etti.

06 Nisan 2018 tarihinde de devam edecek olan Çocuk Şenliği, Rektörlük Kültür Merkezi Sergi Salonu ve Fuaye alanında saat 16.00’da açılacak “Çocuk Resimleri Sergisi”  ile son bulacak.

Çocuk Şenliği KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
4. Geleneksel Çocuk Şenliği
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.