05/04/2018 10:28:58 - 09/04/2018 10:28:58 - 6449 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Tiyatro Kulübü ve Kırklareli Belediyesi organizasyonluğunda düzenlenen “6. KLÜ Tiyatro Şenliği” kapsamında 4 Nisan Çarşamba akşamı saat 20.30’da “Tuhaf İkili” adlı tiyatro oyunu, Rektörlük Kültür Merkezi’nde sahnelendi.

Birbirinin zıddı iki karakterin gelişen olaylar sonucu ev arkadaşı olmalarının konu edildiği komedi türündeki oyun Kırklarelili tiyatro severlere keyifli dakikalar yaşattı.

Neil SIMON’ın yazdığı ve Kırklareli Üniversitesi Tiyatro Kulübü oyuncularından Gamze ERGÜN’ün yönetmenliğini yaptığı iki perdelik oyunda; Arda TAŞKIN, Barış DEMİRBAŞ, Simge KAYA, Damla RANDA, Barış KOKU, Esra GÜRBAK, Hakan GÜLDAL, Furkan GÜLAÇ, Ezgi AÇIKGÖZ, Rabia EKİM, Aysu SÜZER, Mehmet Ali ŞİMŞEK, Umut Can GÜNDÜZ ve İlknur ÇAY rol aldı.

Tiyatro Şenliği KLÜ

Tiyatro