Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
08/04/2018 22:06:29 - 09/04/2018 22:06:29 - 12317 Okunma

Üniversitemiz ile Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında düzenlenen ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi programı öğrencilerinin rol aldığı “IV. Geleneksel Çocuk Şenliği” programı, ikinci gün etkinlikleri ile 06 Nisan Cuma günü sona erdi.

Rektörlük Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinliklerde İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı okul öncesi eğitim kurumlarına devam eden çocuklara; sağlıklı yiyecekler, hijyen ve diş sağlığı, sağlıklı yaşam gibi konular çocuk tiyatroları, rontlar ile eğitici ve eğlendirici gösterilerle anlatıldı. 

Şenlik programının sonunda Rektörlük Kültür Merkezi Sergi Salonu ve Fuaye alanında düzenlenen öğretim materyalleri sergisinin açılışını Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Neziha MUSAOĞLU yaptı.

Serginin açılışında konuşan Prof. Dr. MUSAOĞLU, böyle güzel bir etkinlikte bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti. Sergiyi gezen MUSAOĞLU, sergilenen okulöncesi eğitim materyalleri hakkında Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Buket AŞKIN ve Öğr. Gör. Elvada KUYUCAK’tan bilgi aldı.

MUSAOĞLU, serginin akabinde programda emeği geçen akademisyen ve öğrencilere katılım belgelerini takdim etti. 

IV. Çocuk Şenliği KLÜ SHMYO

Facebook Twitter Google Plus
IV. Geleneksel Çocuk Şenliği
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.