Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
10/04/2018 23:46:08 - 10/04/2018 23:46:08 - 7064 Okunma

“Hemşirelik Mesleğinde Kariyer” Konulu Seminer Düzenlendi

Üniversitemiz Sağlık Yüksekokulu’nun organizasyonunda düzenlenen “Hemşirelik Mesleğinde Kariyer” konulu seminer 10 Nisan tarihinde Yüksekokul Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Kariyer Günleri kapsamında yapılan seminere Acıbadem Sağlık Grubu İnsan Kaynakları Sorumlusu Merve ATAGÜN ve Acıbadem Sağlık Grubu Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Muhammet DEMİR konuşmacı olarak katıldı.

Merve ATAGÜN konuşmasında, Acıbadem Hastanesi’ni tanıtarak, hastanenin sunduğu imkânlar ve insan kaynakları süreci hakkında öğrencilere bilgi verdi. ATAGÜN, hastanenin Asya ve Pasifik başta olmak üzere dünyanın pek çok ülkesinde eğitim ve gayrimenkul yatırımlarının bulunduğu çok güçlü bir yapıya sahip olduğunu ve çalışanların mutluluklarının onlar için oldukça önemli olduğunu ifade etti.

Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Muhammet DEMİR ise; hastanenin organizasyon şemasını tanıttı. “Hemşirelik sağlığın kalbinde yer alan bir meslektir” diyerek kutsal bir görevi icra ettiklerini belirten DEMİR, Acıbadem Sağlık Grubu’nun bu sebeple hemşire eğitimlerine önem verdiğini ve onlara her türlü imkânı sunduklarını söyledi.

Hemşirelik Kariyer Seminer

Facebook Twitter Google Plus
Hemşirelik Mesleğinde Kariyer
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.