11/04/2018 19:54:33 - 11/04/2018 19:54:33 - 7487 Okunma

Üniversitemiz Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından Hasan Zan Konferans salonunda “Etkili Özgeçmiş Hazırlama ve Mülakat Teknikleri” konulu konferans düzenlendi.

“KLÜ 8. Kariyer Günleri” kapsamında düzenlenen konferansa Kariyer.net Kariyer Danışmanı & Etkinlik Takım Lideri Bahtiyar GENÇERO konuşmacı olarak katıldı.

Öğrencilerin ilgiyle dinledikleri konferansta GENÇERO, “Nasıl CV Hazırlanır?”, “İşverenle Nasıl Görüşülür?”, “Kariyer.net’te CV Nasıl Olmalı?” ve “İş Arama Tekniklerini” anlattı.

Kariyer Danışmanı & Etkinlik Takım Lideri Bahtiyar GENÇERO, hazırlanan CV’nin kişiyi işverene tanıtan ve kişi hakkında bilgi veren bir belge olduğunun altını çizerek, CV’nin içeriğinin sade, anlaşılır ve yazım kurallarına uygun olması gerektiğini belirtti. GENÇERO, işverenle görülmeye giderken dikkat edilmesi gereken hususlar ve mülakat süreci ile ilgili de öğrencileri bilgilendirdi.

Konferans,  soru-cevap bölümü ile sona erdi.

CV Hazırlama Mülakat Teknikleri Kariyer Günleri KLÜ

“Etkili Özgeçmiş Hazırlama ve Mülakat Teknikleri” Konulu Konferans Düzenlendi