12/04/2018 10:02:02 - 12/04/2018 10:02:02 - 13464 Okunma

Üniversitemiz ile Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında Kayalı Yerleşkesi Kapalı Spor Salonu civarında “Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz Hatıra Ormanı” fidan dikim töreni gerçekleştirildi.

11 Nisan tarihinde yapılan etkinliğe; Kırklareli Valisi Sayın Orhan ÇİFTÇİ, Kırklareli Cumhuriyet Başsavcısı Ozan KAYA, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, İl Emniyet Müdürü Erkin ADALAR, Jandarma Komutanı Albay Kadir OĞUZ, Kırklareli Vali Yardımcısı Tahir DEMİR, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet GİDER, Genel Sekreterimiz Ergün ERBAY, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut ŞAHİN, Kırklareli Denetimli Serbestlik Müdürü Mustafa GÜDAY, kamu kurumlarının müdürleri, Üniversitemiz akademik ve idari personeli, öğrenciler ve denetimli serbestlik tedbiri altındaki hükümlüler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Cumhuriyet Başsavcısı Ozan KAYA, Kırklareli Üniversitesi ile birlikte bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdiklerini belirterek, Şehit Cumhuriyet Savcısı KİRAZ'ı rahmet ve minnetle andıklarını söyledi. Tüm şehitlere Allah'tan rahmet dileyen KAYA, hatıra ormanı oluşturulmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Kırklareli Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet GİDER'in teşekkür konuşmasından sonra “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi”ne katılan denetimli serbestlik tedbiri altındaki 9 hükümlüye sertifikaları verildi.

Akabinde, Vali ÇİFTÇİ, Cumhuriyet Başsavcısı KAYA, Rektörümüz Prof. Dr. ŞENGÖRÜR, protokol üyeleri, denetimli serbestlik tedbiri altındaki hükümlüler ve Üniversitemiz öğrencileri 2 bin fidanı toprakla buluşturdu.

fidan tören KLÜ

Fidan Dikim Etkinliği