Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
11/04/2018 03:33:49 - 12/04/2018 03:33:49 - 12563 Okunma

Üniversitemiz “8. Kariyer Günleri” etkinlikleri kapsamında 11 Nisan 2018’de Sağlık Hizmetleri MYO tarafından Rektörlük Kültür Merkezi Üst Salon’da “Kariyer Planlamasındaki Etkenler” konulu konferans düzenlendi.

Konferansın ilk konuşmacısı Lüleburgaz Doğa Koleji Anaokulu Müdürü Şebnem SAVAŞ, kurumunun ekip çalışmasına ve yeniliğe açık olmaları dolayısıyla genç öğretmenlerle çalışmayı tercih ettiğini, ayrıca kurum aidiyeti olan ve birbiri ile iyi iletişim içinde olan bireylerin başarıyı getirdiğini belirtti. SAVAŞ üniversitemiz öğrencilerine iş başvurusu yapacakları işyerini tanıyıp araştırmalarını, kariyer sitelerini aktif şekilde kullanmalarını ve gelişime açık olmalarını, kendilerini geliştirmelerini tavsiye etti.

Aradıkları adayların özgüvenli, iletişimi kuvvetli olması gerektiğini belirten SAVAŞ tecrübe istediklerini, bunun için de öğrencilerin staj imkanlarını iyi değerlendirip herkesten bir şeyler öğrenmeye gayret etmelerini söyleyerek konuşmasını bitirdi.

Konferansın ikinci konuşmacısı Anaokulu Rehber Öğretmeni Seval AKÜZÜM ise iletişim üzerine bir sunum gerçekleştirerek, doğumdan itibaren başlayan iletişimin öğeleri, çalışma ortamının verdiği mesajlar, ilk izlenim, kabul görme, aidiyet duygusu gibi kavramlara değindi.

Konferans soru cevap kısmının ardından Sağlık Hizmetleri MYO Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Nilüfer ÇEKER’in konuşmacılara teşekkür belgesi ve plaket takdim etmesi ile sona erdi.

8. Kariyer Günleri SHMYO Konferans

Facebook Twitter Google Plus
Kariyer Günleri
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.