Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
11/04/2018 07:20:40 - 12/04/2018 07:20:40 - 13355 Okunma

Üniversitemiz “8. Kariyer Günleri” etkinlikleri kapsamında 11 Nisan 2018’de Sağlık Hizmetleri MYO tarafından Rektörlük Kültür Merkezi Üst Salon’da “Sağlıkta İletişim” konulu konferans düzenlendi.

Konferansa konuşmacı olarak Özel Bir Nefes Hastanesi’nden İnsan Kaynakları Sorumlusu Melis BERTAN, Başhemşire Reyhan GÜRE, Başhekim Yardımcısı Tülay SÖNMEZ ve İdari İşler Müdürü Onur DURMAZ katıldı. Konferansın ilk konuşmasını yapan İK Sorumlusu Melis BERTAN 2004 yılında kurulan Bir Nefes Hastanesi hakkında tanıtıcı bilgiler verdi. BERTAN konuşmasına Sağlıkta İletişim üzerine yaptığı sunumla devam etti ve etkili iletişim, hasta ile kurulan iletişim, davranış biçimleri gibi konular üzerinde durdu.

İkinci konuşmacı Başhemşire Reyhan GÜRE ise iyi iletişim, güler yüz, işini severek yapma, kişinin işi istemesi gibi faktörlerin önemine değindi ve tecrübe için iyi yerlerde yapılan stajların faydalı olacağını ifade etti. Başhekim Yardımcısı Tülay SÖNMEZ ve İdari İşler Müdürü Onur DURMAZ ise öğrencilerin işe alım süreçleri, staj, açılacak bölümler gibi konularda yönelttikleri soruları cevapladı.

Konuşmacılar öğrencilere İşkur’a kayıt olma, sertifika programları ve eğitimleri bitirerek tecrübe eksiği giderme, kişisel eğitimler ve bireysel gelişime önem verme tavsiyelerinde bulundu.

Konferans soru cevap kısmının ardından Sağlık Hizmetleri MYO Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Nilüfer ÇEKER’in konuşmacılara teşekkür belgesi ve plaket takdim etmesi ile sona erdi.

8. Kariyer Günleri SHMYO Sağlıkta İletişim KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
Kariyer Günleri
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.