Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
12/04/2018 20:37:08 - 12/04/2018 20:37:08 - 11596 Okunma

Üniversitemiz “8. Kariyer Günleri” kapsamında Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından “KOSGEB Destekleri Bilgilendirme” semineri düzenlendi.

Hasan Zan Konferans salonunda gerçekleştirilen seminere konuşmacı olarak KOSGEB İl Müdürlüğünden Kobi Uzmanı Tuba YAŞAR katıldı.

Konuşmasına KOSGEB’in desteklediği sektörler hakkında bilgi vererek başlayan YAŞAR, Kobilerin ekonomideki önemi üzerinde durdu.

Kobi Uzmanı Tuba YAŞAR, AR-GE, İnovasyon ve Endüstriyel Uygulama Destek Programı, Kobi Proje Destek Programı, İş Birliği Destek Programı, Genel Destek Programı, Girişimcilik Destek Programı ve Tematik Proje Destek Programı gibi programlarla KOSGEB’in girişimcilere ve işletme sahiplerine hizmet sunduğunu kaydetti.

YAŞAR, “Girişimciler ve İşletme Sahipleri bizimle iletişime geçerek devletin hibe ve kredilerinden nasıl yararlanabileceklerini öğrenebilirler. Biz bu hizmet için bizden destek almak isteyenlerden herhangi bir ücret almıyoruz. Kurumumuza doğru zamanda ve doğru şekilde başvurulduğunda herkesin yararlanabileceği destek programları sunuyoruz.” diyerek konuşmasını tamamladı.

Sunumun ardından soru-cevap bölümüne geçilerek katılımcıların merak ettikleri sorular değerlendirildi.

KOSGEB Kariyer Günleri KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
“KOSGEB Destekleri Bilgilendirme” Semineri Düzenlendi
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.