Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
12/04/2018 22:02:01 - 12/04/2018 22:02:01 - 10099 Okunma

Üniversitemiz “8. Kariyer Günleri” kapsamında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Topluluğu Kulübü tarafından düzenlenen söyleşi programında geniş bir istihdam potansiyeli olan “Muhasebecilik Mesleği” değerlendirildi.

Muhasebecilik Mesleğinin gerçek boyutlarının anlaşılması ve teori ile uygulama arasındaki ilişkinin kavranması amacıyla düzenlenen söyleşiye; Kırklareli Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk AZABAĞAOĞLU, Kırklareli Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Sekreteri Aycan ÜZÜLMEZ, Yeminli Mali Müşavir Vedat VAR ve Kırklareli Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Stajyeri Ebru YILDIRIM konuşmacı olarak katıldı.

Söyleşide ilk olarak Kırklareli Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Stajyeri Ebru YILDIRIM, Mali Müşavirlik mesleki geliştirme eğitimi ile staj ve sınav dönemleri konularını kapsayan bir sunum yaparak öğrencileri süreç hakkında bilgilendirdi. Ardından Kırklareli Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Sekreteri Aycan ÜZÜLMEZ, muhasebecilik mesleğini icra edenlerin istatistiksel oranlarından bahsetti. Yeminli Mali Müşavir Vedat VAR ise,  Yeminli Mali Müşavir olma adımlarını öğrencilere aktararak “Başarıya giden yolda korkmayın.” dedi. Son olarak konuşmasını yapan Kırklareli Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk AZABAĞAOĞLU, mesleğin önemi, özellikleri ve geleceği ile ilgili katılımcılara önemli bilgiler aktardı.

Etkinlik soru-cevap bölümü ile sona erdi.

Muhasebecilik Mesleği Kariyer Günleri İşletme Topluluğu KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
“Muhasebecilik Mesleği” Hakkında Söyleşi Programı Düzenlendi
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.