Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
12/04/2018 23:10:40 - 12/04/2018 23:10:40 - 9816 Okunma

Üniversitemiz “Kariyer Günleri” etkinlikleri kapsamında Teknoloji Fakültesi tarafından “Çimento Sektöründe Kariyer Olanakları” konulu seminer düzenlendi.

İİBF konferans salonunda gerçekleştirilen seminere TRAÇİM Çimento A.Ş. Çevre Müdür Yardımcısı Sevgi ÜÇKAN konuşmacı olarak katıldı.

Çimento Sektörü, Enerji ve Çevre Boyutları ile ilgili katılımcıları bilgilendiren ÜÇKAN, çimento sektöründeki organizasyon yapısı ve bu yapıda öğrencilerin mezun olduktan sonra alabilecekleri görevleri anlattı. Sektör olarak öğrencilerden kendilerini çalışma hayatına nasıl hazırlamaları gerektiği ile sektörün işe yeni başlayan çalışanlardan beklentilerine de konuşmasında yer verdi.

TRAÇİM Çimento A.Ş. Çevre Müdür Yardımcısı Sevgi ÜÇKAN, kendi kariyer gelişiminden de bahsederek, çimento sektöründe çalışacak olan adayların sahip olmaları gereken özellikler üzerinde durdu.

Katılımcıların büyük ilgi ile dinledikleri ve merak ettikleri soruları yönelttikleri seminer sonunda, Teknoloji Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Betül ÖZER, Sevgi ÜÇKAN’a teşekkür belgesi takdim etti.

Çimento Sektörü Kariyer Günleri KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
“Çimento Sektöründe Kariyer Olanakları” Konulu Seminer Düzenlendi
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.