Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
13/04/2018 08:36:15 - 15/04/2018 08:36:15 - 9603 Okunma

“KLÜ 8. Kariyer Günleri” etkinlikleri kapsamında Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 12.04.2018 tarihinde “Girişimcilikte Başarı Hikâyeleri” konulu söyleşi programı düzenlendi.

Hasan Zan Konferans salonunda gerçekleştirilen söyleşiye KOSGEB desteği ile kendi işini kurmuş olan Yüzüak Makine İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yöneticisi Bihter YÜZÜAK ve Makarna Lütfen! markasının sahibi Tuğba BAYBURTLUOĞLU konuşmacı olarak katıldı.

Kurduğu hayallere inanarak başarıya ulaşan Bihter YÜZÜAK, dünya çapında katılmış oldukları fuarlar sayesinde ihracatlarını sürekli arttırdıklarını ifade etti. Fabrikalarına her yıl farklı birimlerde çok sayıda stajyer aldıklarını da ifade eden YÜZÜAK, istekli öğrencilere kapılarının her zaman açık olduğunu söyledi.

Makarna Lütfen! markasının sahibi Tuğba BAYBURTLUOĞLU ise, başarıya giden yolda karşılaştığı zorlukları ve engelleri katılımcılarla paylaştı.

Öğrencilerin merak ettikleri sorulara da yanıt buldukları söyleşi, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Neziha MUSAOĞLU’nun katılımcılara teşekkür belgesi takdim etmesi ile son buldu.

Başarı Hikayeleri Kariyer Günleri KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
“Girişimcilikte Başarı Hikâyeleri” Konulu Söyleşi Programı Düzenlendi
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.