Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
12/04/2018 12:58:33 - 15/04/2018 12:58:33 - 8662 Okunma

Üniversitemiz 8. Kariyer Günleri kapsamında Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Ulaştırma Hizmetleri  Bölümü tarafından “Gökyüzünde 41 Yıl” başlıklı söyleşi programı düzenlendi.

Rektörlük Kültür Merkezinde gerçekleştirilen etkinliğe, Sosyal Bilimler MYO Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Yasin MERCAN, Öğr. Gör. Esra KATI GÖREN, Dış Ticaret Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Yasemin BİLİR, Ulaştırma Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Ferit DEMİRBAY, yüksekokul akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı.

Emekli Türk Hava Yolları Pilotu Halit ASLIBİR’in konuşmacı olarak katıldığı söyleşide pilotluk mesleğindeki tecrübelerini paylaşarak pilotluk için yeni mezunlarda hangi özelliklerin arandığı ve eğitim süreci konularında bilgi ve deneyimlerini anlattı. Tüm dünyada havacılığın dilinin İngilizce olduğunu belirten ASLIBİLİR, sektörde iyi bir kariyer sahibi olmak için İngilizce bilmenin önemini vurguladı.

Öğrencilerin sorularıyla devam eden program, Emekli Türk Hava Yolları Pilotu Halit ASLIBİR’e plaket ve teşekkür belgesi takdim edilmesiyle sona erdi.

havacılık Kariyer

Facebook Twitter Google Plus
Gökyüzünde 41 Yıl
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.