Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
15/04/2018 12:21:49 - 15/04/2018 12:21:49 - 10556 Okunma

Üniversitemiz öğrencilerinin doğru amaç ve hedefler belirleyip başarılı bir kariyer sahibi olmaları için düzenlenen 8. Kariyer Günleri kapsamında Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü ve Genç İnşaat Mühendisleri Öğrenci Kulübü’nün organizasyonuyla kariyer semineri düzenlendi.

Fakültenin Konferans Salonunda gerçekleştirilen seminer programını; Genç İnşaat Mühendisleri Öğrenci Kulübü Danışmanı ve İnşaat Mühendisliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Kadir KILINÇ, bölüm öğretim elemanları ile öğrenciler dinledi. Zafer Keskin Mühendislik Mimarlık Müşavirlik Ltd. Şti. firmasının sahibi İnşaat Mühendisi Zafer KESKİN ise seminere konuşmacı olarak katıldı. 

Zafer KESKİN, verdiği seminerde 25 Yılda hayata geçirdiği 1172 projenin öyküsünü ve sektörde edinmiş olduğu deneyimleri öğrencilerle paylaştı. Yaklaşık Maliyet, Teklif Hazırlama, Kesin Hesap, Bilirkişilik (hakemlik, müşavirlik), Proje Yönetimi ve Planlama konularında kariyer odaklı uygulamalara değinen KESKİN, İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencilerimizin gelecekte parlak bir kariyer edinmeleri noktasında yol haritası çizdi.

Proje İnşaat Mühendislik KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
25 Yılda 1172 Projenin Öyküsü
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.