13/04/2018 13:01:38 - 15/04/2018 13:01:38 - 8953 Okunma

Üniversitemiz 8. Kariyer Günleri etkinlikleri kapsamında Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü tarafından “Özel Sektörde Şehir Planlama” konulu seminer düzenlendi.

Hasan Zan Konferans Salonunda yapılan ve Şehir Plancısı-Serbest Büro Yöneticisi Faruk ALTUN’un sunumuyla gerçekleştirilen seminer programına;  Şehir ve Bölge Planlama Bölüm Başkanı Prof. Dr. Göksel DEMİR, bölüm öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Faruk ALTUN, konuşmasında özel sektör şehir ve bölge planlama mesleğindeki kariyer fırsatları ile çalışma koşullarına yer vererek şehir ve bölge planlama sürecinin işleyişini slayt eşliğinde uygulamalardan örnekler göstererek anlattı. Şehir ve bölge planlama mesleğinde yapılan analizlere de değinen ALTUN, özellikle eşitlik analizinin önemine dikkat çekti.

Şehir Planlama KLÜ

Şehir ve Bölge Planlama