Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
17/04/2018 09:59:26 - 17/04/2018 09:59:26 - 9355 Okunma

“KLÜ 8. Kariyer Günleri” etkinlikleri kapsamında Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 13.04.2018 tarihinde “Günlük Yaşamda ve İş Hayatında Çatışma Yönetimi” konulu seminer düzenlendi. Seminere Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Neziha MUSAOĞLU, Kariyer Merkezinin Yönetim Kurulu Üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Hasan Zan Konferans salonunda gerçekleştirilen seminerde Kariyer Uzmanı Öğr. Gör. İskender ÖZATLI; Hayatımızın bir noktasında istek, ilgi ve fikirlerimizin çevremizdekilerin istek, ilgi ve fikirleriyle çatışabileceğini, çevremizdekilerle ve kendi içimizde birtakım uyuşmazlıklar yaşanmasının insan hayatının kaçınılmaz ve doğal bir parçası olduğunu belirterek çatışmanın doğal olduğunu, çatışmasız ortamların iş dünyasında da günlük hayatta ciddi zararlarının olabileceğini ifade etti.

Çatışmalardan kaçınmak yerine, onları bilinçli bir şekilde yönetmenin hem iş hayatında hem de günlük yaşamda kaliteli ilişkiler yaratabileceğini ifade eden ÖZATLI, insanların farklı ortamlarda yaşayabileceği çatışma türlerinden örnekler verdi. Seminer, “Portakal Kavgası” başlıklı bir oyun ile katılımcılara çatışma yönetiminin nasıl yapılabileceği anlatılarak son buldu.

Çatışma Yönetimi Kariyer Günleri KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
“Günlük Yaşamda ve İş Hayatında Çatışma Yönetimi” Konulu Seminer Düzenlendi
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.