Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
17/04/2018 11:44:34 - 17/04/2018 11:44:34 - 10174 Okunma

Üniversitemiz “8. Kariyer Günleri” etkinlikleri Tiyatro Kulübü oyuncuları tarafından  Rektörlük Kültür Merkezi’nde sahnelenen “Fizikçiler” adlı tiyatro oyunu ile 13 Nisan Cuma akşamı sona erdi.

Bir akıl hastanesinde biri Albert Einstein, diğeri Isaac Newton olduğunu iddia eden üçüncüsü ise Hz. Süleyman’ın kendisine göründüğünü söyleyen üç akıl hastası karakter etrafında geçen ve yaşanan iki cinayet sonrası polisiye bir hal alan eğlenceli oyun sürpriz sonu ile seyircilere keyifli dakikalar yaşattı ve oyuncuların performansı ayakta alkışlandı.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Neziha MUSAOĞLU, etkinlikte emeği geçen Tiyatro Kulübü oyuncularını kutlayarak teşekkür belgesi verdi ve başarılarının devamını diledi.  

Friedrich DÜRRENMATT’ın yazdığı ve Kırklareli Üniversitesi Tiyatro Kulübü oyuncularından Kadir ALTUN’un yönetmenliğini yaptığı iki perdelik oyunda; Hakan GÜLDAL, Hakan TOPHİSAR, Umut Can GÜNDÜZ, Atilla Kadir ASLAN, Merve CAN, İlknur ÇAY, Süheda KARAGÖZ, İbrahim ÇANAKÇI, Esra ÇELİK, Elif KIRCA, Berathan BULUT, Melih Erkan ERSOY, Furkan GÜLAÇ, Oğuzhan ODUNCU, Barış KOKU, Koray İKİZLERLİ, Ebubekir BAŞARIKAN ve Ayçe KÖSE rol aldı.

8. Kariyer Günleri Tiyatro KLÜ Kapanış

Facebook Twitter Google Plus
8. Kariyer Günleri
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.