Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
17/04/2018 10:29:34 - 18/04/2018 10:29:34 - 8124 Okunma

Üniversitemiz öğrencilerinin kariyer hedeflerini belirlemeleri ve iş dünyasıyla tanışmaları amacıyla düzenlenen 8. Kariyer Günleri kapsamında Genç İnşaat Mühendisleri Öğrenci Kulübünün organizasyonluğunda  “Sürdürülebilir Yapılar” konulu konferans düzenlendi.

Mühendislik Fakültesi Konferans salonunda gerçekleştirilen konferans programına AKG Gaz Beton San. Ve Tic. A.Ş. Ürün Uzmanı ve Yüksek İnşaat Mühendisi Burçak Güven GÖKSOY ile AKG Gaz Beton San. Ve Tic. A.Ş. Trakya Bölge Satış Sorumlusu Cüneyt CEVİZLİ konuşmacı olarak katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından başlayan programda ilk olarak AKG Gaz Beton San. Ve Tic. A.Ş. Ürün Uzmanı ve Yüksek İnşaat Mühendisi Burçak Güven GÖKSOY, AKG Grubunu tanıtarak Gaz Beton hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

Gaz Beton’un ısı yalıtımı açısından en iyi malzeme olduğunu ifade eden GÖKSOY, içerisinde insan sağlığına zarar verecek hiçbir malzeme olmadığını belirtti. Konuşmasında bu bilgilere ek olarak Gaz Beton’un yanmaz özelliğe sahip olmasının Gaz Beton’u avantajlı konuma getirdiğine dikkat çekti.

GÖKSOY konuşmasını, öğrencilere “Şanslı bir nesilsiniz. Bu sebeple bir hedefiniz olsun. Mutlaka ne yapmak istediğinize karar verin” diyerek sonlandırdı.

Konferansın diğer konuşmacısı Cüneyt CEVİZLİ ise konuşmasına öğrencilere en donanımlı, en fazla bilgiye ulaşabilen, farklı bir kuşak olduklarını ancak bu bilgi havuzundan ne kadar alabildiklerinin önemli olduğunu belirterek başladı. İş yaşamında yapılan işi doğru yapmak bir yana asıl sorunun o iş için doğru kişi olmak olduğunu ifade eden CEVİZLİ konuşmasına güvenilirlik faktörü üzerine devam etti.

Güvenilirlik ile gelişmişlik düzeyi arasındaki doğru orantıya ve güvenilirliğin inanılırlığı beraberinde getirdiğine değinen CEVİZLİ gelişme kaydetmenin ve kişinin kendisine yatırım yapmazsa hayatının eksik olacağını söyleyerek konuşmasını bitirdi.

Soru cevap kısmının ardından konferans konuşmacılara teşekkür belgesi takdimi ile son erdi.

8. Kariyer Günleri KLÜ Mühendislik Fakültesi Gazbeton

Facebook Twitter Google Plus
8. Kariyer Günleri
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.