16/04/2018 12:59:32 - 18/04/2018 12:59:32 - 8783 Okunma

Üniversitemiz “8. Kariyer Günleri” etkinlikleri kapsamında 12 Nisan 2018’de Genç Sağlık Yöneticileri Kulübü, LÖSEV Topluluğu ve Türk Kızılayı’nın katkılarıyla “Kan Bağışı ve Kök Hücre Farkındalık” konulu konferans düzenlendi.

Konferansa konuşmacı olarak Kızılay Kan bağışı Koordinatörü İldeniz ATILGAN ve Kök Hücre bölge Sorumlusu Nesrin Gürsul AKDAĞ katıldı ve öğrencilerimizi Kan bağışı ve Kök Hücre Farkındalığı hususunda, donör olmak ve prosedürler üzerine tanıtıcı sunum ve kısa filmler ile bilgilendirdi.

Kan ve Kök Hücre bağışçı sayısını arttırmak ve gençliğin bu konuda daha aktif olmasını sağlamak için düzenlenen konferansa Sağlık Yönetimi öğrencilerinin yanında, Mühendislik, İ.İ.B.F. ve Fen Edebiyat fakültesinden öğrenciler de izleyici olarak katıldı.

Konferansın sonunda konuşmacılar öğrencilerimize teşekkür etti ve 17-18-19 Nisan tarihlerinde Merkez Kampüste düzenlenecek olan Kan ve Kök Hücre Bağışı kampanyasına katılımlarını beklediğini belirtti.

8. Kariyer Günleri KLÜ KLUGESAY Kök Hücre

8. Kariyer Günleri