20/04/2018 10:16:41 - 20/04/2018 10:16:41 - 8034 Okunma

Üniversitemiz Pınarhisar Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı öğrencilerimiz Trakya Aşçılar Derneği tarafından düzenlenen “Trakya Yemek Yarışması”ndan 1 Altın, 4 Gümüş ve 1 Bronz madalya olmak üzere 6 madalya ile döndüler.

Trakya bölgesini ve Türkiye’yi uluslararası gastronomi alanında tanıtmak ve bu alanda unutulmuş lezzetleri gün yüzüne çıkarmak amacıyla gerçekleştirilen yarışma 7-8 Nisan tarihlerinde Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde gerçekleştirildi. Yarışmada ödül kazanan öğrencilerimiz; Ali Karabağ, Umut Genel, Begüm Güler, Anıl İzgi ve Elif Arslan ile öğrencilerimizin başarısında emeği geçen akademik personelimiz; Öğr. Gör. Ali Çakır, Öğr. Gör. Aykut Aybaş, Öğr. Gör. Evrim Karaca ve Öğr. Gör. Mehmet Selman Bayır’ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Gastronomi KLÜ

Trakya Yemek Yarışması’ndan Madalyayla Döndüler