23/04/2018 16:27:53 - 23/04/2018 16:27:53 - 7963 Okunma

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” dolayısıyla Kırklareli Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen kutlama programına katıldı.

İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan programın açılış konuşmasını İl Milli Eğitim Müdürü Murat AŞIM gerçekleştirdi. Program boyunca Hamdi Helvacıoğlu İlkokulu ve Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri tarafından rond ve folklor gösterileri yapıldı, şiirler okundu ve müzik korosu şarkılar seslendirdi. İl genelinde şiir ve resim dalında dereceye giren öğrencilere Kırklareli Valisi Orhan ÇİFTÇİ tarafından ödüllerinin verilmesiyle program sona erdi.

Program bitiminde Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Kırklareli Milletvekili Selahattin MİNSOLMAZ ve Vali Orhan ÇİFTÇİ ile birlikte Yeşilay standına giderek bilgi aldı.

23 Nisan Kutlama

23 Nisan Kutlaması