Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
02/09/2014 10:16:50 - 02/09/2014 10:16:50 - 14023 Okunma

  Kırklareli Üniversitesi 150’si Uluslararası öğrenci olmak üzere toplam 6 Bin  275 öğrencinin kayıt işlemini yapmasıyla 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılına 20 Bin 75  öğrenci ile başlamıştır.

   İlk kayıt işleminde üniversitemizi 18.’ci tercihi ile kazanmış, İstanbul Ümraniye Eczacı Neşem Özden Güray Lisesinden mezun olan İlker Emre YAMAN,  Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ‘Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü’  öğrencisi olarak kaydı alınmıştır. İlk kayıt  işlemini yaparak,  ailemize katılan İlker Emre YAMAN; çok heyecanlı ve mutlu olduğunu belirterek memnuniyetini dile getirmiştir.

 Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa AYKAÇ, Fen Edebiyat Fakültesi ‘Felsefe Bölümü’ Öğrencisi Meltem Bektaş’ın  kayıt işlemini  yaparak, kendisine başarılı bir öğretim yılı diledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa AYKAÇ; Kırklareli Üniversitesinin hızla büyüyen ailesine katılan tüm öğrencilerimizin artık Kırklareli ilinin ve Üniversitemizin birer aile ferdi olduğunu ve öğretim üyelerimizle birlikte, Üniversitemize yeni katılan öğrencilerimiz ve öğrenimi devam eden öğrencilerimize başarılı bir eğitim öğretim yılı diledi. Kırklareli ilinin de tüm öğrencilerimize iyi ev sahipliği yaparak, öğrencilerimizi bağırlarına basmalarını temenni etti.

2013- 2014 Akademik yılında 1. Merkezi Derslik Binası ile  faaliyete geçen yeni Kayalı Kampüsümüz, 2014- 2015 Öğrenim yılında 2. Merkezi Derslik binasının da hizmete girmesiyle akademik yıla başladığını söyleyen Rektörümüz, Kayalı Kampüsümüzün daha aktif ve daha gelişmiş imkanlarla öğretime devam edeceğini vurguladı.

Yeni kayıt yapan öğrencilerle yakından ilgilenen Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa AYKAÇ pansiyon ve yurt stantlarını Üniversitemiz Genel Sekreteri Sayın Ergün ERBAY  ile birlikte  ziyaret ederek, öğrencilerimize her türlü konaklama kolaylığının sağlanması konusunda görüşme yaptılar.

Yeni Kayıt Dönemi Başladı

Facebook Twitter Google Plus
Yeni Kayıt Dönemi
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.