Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
04/05/2018 11:57:40 - 04/05/2018 11:57:40 - 12720 Okunma

Kırklareli Üniversitesi, Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve EKET Fuarcılık işbirliğinde 03 Mayıs tarihinde Kırklareli Anadolu Lisesi’nde düzenlenen “Kırklareli Üniversite Tercih Günleri” etkinliğinde üniversite adaylarıyla bir araya geldi.

Üniversiteli olma hayali kuran öğrencilerin, üniversiteleri daha yakından tanıma şansı bulduğu tanıtım etkinliğinde Kırklareli Üniversitesi’ni, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi personelleri; Öğr. Gör. Yılmaz KUS ile Öğr. Gör. Ezgi ZENGİN temsil etti. Devlet ve vakıf üniversitelerinin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte Üniversitemizin tanıtım standı büyük ilgi gördü.

Üniversitemizin fakülteleri, yüksekokulları, bölümleri, kontenjanları, bursları, barınma imkanları ve uluslararası değişim programlarının anlatıldığı fuarda, tanıtım materyalleri dağıtılarak 30 Haziran – 01 Temmuz 2018 tarihleri arasında yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesinde öğrenciler bilgilendirildi. Kırklareli Üniversitesi’nin kampüs hayatı, akademik başarıları, sosyal tesisleri, öğrenci kulüpleri ve etkinlikleri ile kariyer imkanları hakkında da yararlı bilgilerin aktarıldığı tanıtım organizasyonunda, Kırklareli Üniversitesi’nin yükseköğretimde doğru bir tercih olduğuna dikkat çekildi.

KLÜ Tanıtım

Facebook Twitter Google Plus
Üniversite Tanıtım Etkinliği
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.