08/05/2018 11:23:41 - 24/05/2018 11:23:41 - 8800 Okunma

Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı'nın düzenlediği "ProQuest Dissertation&Thesis (tez), ProQuest eBook Central (e-kitap) ve ProQuest Central (genel konulu) veri tabanlarının kullanımlarıyla ilgili eğitim etkinliği, 08 Mayıs Salı günü Hasan Zan Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

ProQuest firma yetkilisi teknik uzman Hazal YILMAZ tarafından verilen eğitimde, Üniversitemiz Merkez Kütüphanesi'nin üyesi olduğu, ortak bir arayüze sahip ProQuest veritabanlarının (Tez, E-Kitap, Genel) kullanımı anlatıldı. Basit ve detaylı arama seçenekleri, yayın türü, yayın yılı, belge türü, yayıncı, yazar, konum ve üniversite bazlı filtreleme fonksiyonları hakkında ayrıntılı bilgiler sunularak kullanıcıların ilgili veritabanlarından en iyi şekilde yararlanabilmeleri için son derece faydalı bir eğitim verildi.

Online Veritabanı ProQuest Eğitim KLÜ

Proquest Veritabanı Eğitimi