Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
11/05/2018 15:09:15 - 11/05/2018 15:09:15 - 15385 Okunma

Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ve bünyesinde faaliyet gösteren tüm öğrenci kulüplerinin paydaşı olduğu KLUFEST Kültür-Sanat Festivali, 08-10 Mayıs 2018 tarihlerinde Kayalı Kampüsü’nde gerçekleştirildi.

KLÜFEST, 08 Mayıs tarihinde tarihinde Kütüphane Binası yanında düzenlenen “Hayatın Renkleri Workshop” çalışmasıyla başladı. Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü ile Sağlık Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü 2. Sınıf öğrencileri; atık kumaş, kağıt, plastik şişe kapağı, boncuk ve düğmeleri yeniden kullanım için sanat eserine dönüştürerek, bu ürünleri Yemekhane Binası Fuaye Alanında açtıkları sergide ziyaretçilerin beğenisine sundu.

II. Merkezi Derslikler Binası önünde gerçekleştirilen Detay Gezgin konseri ardından salsa, tango ve bachata gösterileriyle devam eden festivalin ilk gününde “Oyunum Oyun” adli tiyatro gösterisi sahnelenerek ardından düzenlenen Gökhan Dönmezler konseriyle tamamlandı. Öğle saatlerinden akşam saatlerine kadar devam eden ilk gün etkinlikleri süresince öğrencilere meşrubat ve pizza ikramı yapıldı. Kampus alanını piknik alanına çeviren öğrenciler, müzik eşliğinde çeşitli oyun ve eğlencelerle beraber eğlenerek yaklaşan final sınavları öncesinde moral depoladılar.

Festivalin ikinci günü Tiyatro Kulübünün “Doğaçlama Gösterisi” ile başladı.  Ardından Dans Kulübünün Salsa, tango ve bachata gösterileri ile süren KLÜFEST, Veysel Turan konserinin akabinde Unicorn’lu T-shirt ve Karbon konserleriyle öğrencilere müzik ziyafeti sundu.

Festivalde 08-09 Mayıs tarihlerinde “Sokak ve İnsan” başlıklı fotoğraf sergisi, 09-10 Mayıs tarihlerinde ise, “Resim Gönüllüleri” adlı resim sergisi Yemekhane Binası fuaye alanında sanatseverlerle buluştu.

KLÜFEST, 10 Mayıs Perşembe günü Mimarlık Fakültesi ve Sağlık Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencilerinin “Kırklareli Üniversitesi Sosyal Alan Duvarı Boyama Etkinliği” ile sona erdi.

KLÜFEST Kültür Sanat

Facebook Twitter Google Plus
KLÜFEST
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.