Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
11/05/2018 16:01:45 - 11/05/2018 16:01:45 - 11030 Okunma

Üniversitemizin 2018 yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen ve bu yıl 11.’si yapılan Sportif Turnuvalar 9 – 10 Mayıs 2018 tarihlerinde yapılan voleybol ve futbol final müsabakaları ile sona erdi.

9 Mayıs’ta Kavaklı Kampüsünde gerçekleşen Voleybol Kadınlar Finalinde Sağlık Yüksek Okulu ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu mücadele etti. Karşılaşmayı 3-0 kazanan Sağlık Yüksek Okulu 6. kez şampiyon olurken, Sağlık Hizmetleri MYO ikinciliği elde etti.

Bu karşılaşmanın ardından gerçekleşen Voleybol Erkekler Finalinde ise İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Mühendislik Fakültesi mücadele etti. Karşılaşmayı 3-0 kazanan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi şampiyonluğu elde ederken, Mühendislik Fakültesi ikinci oldu. Sporculara madalya ve kupalarını Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gülnur Eti İÇLİ takdim etti.

Aynı gün Satranç, Masa Tenisi ve Tenis branşlarında dereceye giren öğrencilere  de madalyaları verildi.

10 Mayıs Perşembe günü Kayalı Kampüsünde gerçekleşen Futbol Erkekler Finalinde ise Fen Edebiyat Fakültesi ile Babaeski Meslek Yüksek Okulu karşılaştı. Normal süresi golsüz sona eren mücadelede kazananı penaltı atışları belirledi. Karşılaşmayı Babaeski MYO 6-5 kazanarak şampiyon oldu, Fen Edebiyat Fakültesi ise ikinciliği elde etti. 

Spor KLÜ Turnuva

Facebook Twitter Google Plus
2018 Spor Turnuvası Final
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.