15/05/2018 16:04:14 - 15/05/2018 16:04:14 - 10565 Okunma

Üniversitemiz Sağlık Yüksekokulu Beslenme ve Diyetetik Bölümü 2017-2018 eğitim öğretim yılı mezunlarının yemin töreni, 15.05.2018 tarihinde Sağlık Yüksekokulu Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Törene Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Serpil AKÖZCAN, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okumasıyla başlayan tören, dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri verilmesi ile devam etti.

Törende konuşan Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Serpil AKÖZCAN, öğrencilerin başarılarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Meslek hayatınızda sizlerin bizi çok iyi temsil edeceğine canı gönülden inanıyorum. Hepinizin yolu, bahtı açık olsun” dedi.

Tören, öğrencilerin mezuniyet andını okumasının ardından hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

Beslenme ve Diyetetik Yemin Töreni KLÜ

BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ YEMİN TÖRENİ DÜZENLENDİ