Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
17/05/2018 13:26:53 - 17/05/2018 13:26:53 - 11507 Okunma

Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü ve Kırklareli Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü işbirliğinde Yaşlı Bakım Teknikerleri Platformu tarafından “Yaşlılarımızın Mutluluğu İçin Buradayız” etkinliği düzenlendi.

15.05.2018 – 16.05.2018 tarihlerinde yaşlı bakım teknikerliği bölümünü tanıtmak ve bölümün istihdamının sağlanmasına yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla Kırklareli Merkez İstasyon Caddesinde gerçekleştirilen etkinliğe; Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Kırklareli Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet KARAMAN, Kırklareli Sosyal Hizmet İl Müdürü Yasin ADLI, Kırklareli Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Erdoğan KARA, Lüleburgaz Ramazan Yaman Huzur Evi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Yalçın SAĞLAM ve vatandaşlar katıldı.

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Yaşlı Bakımı Programı öğrencileri, kurulan stantta iki gün boyunca yaşlıların tansiyonlarını ölçerek, nabız, ateş ve vital bulgularına baktı.

Yaşlı Bakım Teknikerleri Platform Başkan Yardımcısı Ümit ÇONA, sosyal sorumluluk projesi kapsamında gönüllü bir grup öğrenci ile birlikte yaşlılara hizmet vermekten mutluluk duyduğunu belirtti. ÇONA yaptığı açıklamada, “Huzur evlerinde de yaşlılarımıza hizmet vermek istiyoruz. Yaşlılarımıza herkes bakar, ama yaşlı bakım teknikerleri güvenle bakar” dedi.

Etkinlik, günün anısına toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Yaşlı Bakım KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
“YAŞLILARIMIZIN MUTLULUĞU İÇİN BURADAYIZ” ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.