16/05/2018 12:41:40 - 17/05/2018 12:41:40 - 13611 Okunma

Üniversitemiz Sağlık Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü 2017-2018 eğitim öğretim yılı mezunlarının yemin töreni, 16.05.2018 tarihinde Sağlık Yüksekokulu Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Törene Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Serpil AKÖZCAN, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okumasıyla başlayan tören, Çocuk Gelişimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ayşe Fulya MANER’in konuşması ve dereceye giren öğrencilere başarı belgelerinin verilmesi ile devam etti.

Törende konuşan Prof. Dr. Ayşe Fulya MANER, çocuk gelişimi dalının, çocukların sağlıklı ve huzurlu bireyler olarak yetişmesi açısından toplum için önemine değindi ve mezunlara başarılar diledi

Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Serpil AKÖZCAN ise mezunlara hitabında “Gelecek nesilleri emanet edeceğimiz sizlerin bu sorumluluğu en iyi şekilde taşıyacağınıza inanıyor ve hepinize yürekten başarılar diliyorum” dedi.

Tören, öğrencilerin mezuniyet andını okumasının ardından hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

Çocuk Gelişimi Sağlık Yüksek Okulu KLÜ

Çocuk Gelişimi Yemin 2018