Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
21/05/2018 13:25:38 - 21/05/2018 13:25:38 - 8622 Okunma

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın hayata geçirdiği “Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) Hizmeti Etkinliğinin Arttırılması Okul Destek” projesi ile “Ekranla Değil Akranla Büyüsün” projesinin bütünleştirilmesi kapsamında Kırklareli Huzurevi’nde 17 Mayıs tarihinde düzenlenen iftar organizasyonuna katıldı.

İftar programında Kırklareli Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından yürütülen “SED Hizmeti Etkinliğinin Arttırılması Okul Destek” projesinden yararlanan 10 öğrenci, projede gönüllü olarak görev alan Üniversitemiz öğrencileri ile Kırklareli Huzurevi Müdürlüğü’nde ikamet eden yaşlılar bir araya geldi.

Ailelerde çocuk adına bir farkındalık oluşturmak, çocuklara okul dışı zamanlarını kaliteli ve verimli kullanabilecekleri ortam ve imkanları sunmanın hedeflendiği “SED Hizmeti Etkinliğinin Arttırılması Okul Destek” projesi ile, İlimizde, Çocuklarımızın dijital ve sosyal medya ortamlarındaki kontrolsüz ve kötü amaçlı yaklaşımlardan korunması, alternatif fiziksel, sosyal ve kültürel yaşam alanlarının yaygınlaştırılması,  çocukların bedensel aktivitelere yönlendirilmesi ve sosyal gelişimlerine destek verilmesini amaçlayan “Ekranla Değil Akranla Büyüsün Çocuklar” projesinin bütünleştirildiği etkinliğin sonunda projede görev alan Üniversitemiz öğrencilerine teşekkür belgesi ve plaket takdim edildi.

İftar KLÜ Huzurevi

Facebook Twitter Google Plus
Kırklareli Huzurevi İftar Programı
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.