Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
21/05/2018 13:41:00 - 21/05/2018 13:41:00 - 11195 Okunma

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından finanse edilen “Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) Etkinliğinin Arttırılması Okul Destek Projesi” kapsamında Kırklareli Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü'nün organizasyonunda Üniversitemiz Kampüsünde oluşturulan “Şehit Göktan ÖZÜPEK ve Afrin Şehitleri Hatıra Ormanı”na 13 Nisan 2018 tarihinde dikilen fidanlar için isimlik çakma töreni düzenlendi.

18 Mayıs 2018 Cuma günü düzenlenen etkinliğe; Şehit Göktan ÖZÜPEK'in annesi Sevim ÖZÜPEK, ablası Meltem AKKERMAN, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Kırklareli Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet KARAMAN, Üniversitemiz personel ve öğrencileri ile proje kapsamındaki çocuklar katıldı.

Fidanlara isimlik çakma töreninde konuşan Şehidimizin Annesi Sevim ÖZÜPEK, “Bugüne kadar yaşadığımız her şeyin bir anlamı vardı. Göktan bir gün ablasına şaka olarak merkezdeki ‘Saat Kulesi’nin yerine benim heykelim dikilmeliydi. Heykeli dikilecek insanım’ demiş. Göktan’ın söylediği oldu ve heykeli dikildi. Biz Göktan’ın verdiği her mesaja güldük. Fakat onun söylediği her şey karşımıza yaşayacağımız şey olarak çıktı” dedi. Sevim ÖZÜPEK sözlerine, “Oğluma bu kadar çok değer verilmesi, yaşıyor ve yaşatılıyor olması diğer şehit ailelerinin dikkatini çekiyor. Bu şüphesiz ki bambaşka bir duygu” diyerek devam etti. ÖZÜPEK, konuşmasının sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’e kaleme almış olduğu “Göktan’ın Ardından” yazısı için teşekkürlerini sundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR ise, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, İlimizdeki diğer kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşları ile birlikte sosyal sorumluluk projeleri hayata geçirmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, düzenlenen etkinliğin kendisi ve Üniversitemiz adına çok önemli ve anlamlı olduğunu ifade etti.

Etkinlik, günün anısına fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Göktan Özüpek Hatıra Ormanı KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
ŞEHİT GÖKTAN ÖZÜPEK VE AFRİN ŞEHİTLERİ HATIRA ORMANI”NA İSİMLİK ÇAKMA TÖRENİ
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.