Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
22/05/2018 12:02:21 - 23/05/2018 12:02:21 - 8134 Okunma

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası’nın (KTSO) yeni yönetimi tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

18 Mayıs 2018 Cuma günü akşamı düzenlenen İftar Programına; Kırklareli Vali Yardımcısı Mustafa Yüksel Karadağ, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Kırklareli Belediye Başkan Yardımcısı Adem SEVİM, Kırklareli İl Genel Meclis Başkanı Saffet ÜRESİN, Kırklareli İl Müftüsü Hüseyin DEMİRTAŞ, Kırklareli Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Muzaffer AKGÜL, Kırklareli Defterdarı Mehmet DURUSOY, Kırklareli İl Genel Meclis Üyeleri ve Kırklareli Belediye Meclis Üyeleri, Kırklareli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan ALTINTEL, Kırklareli Esnaf ve Sanatkarları Birliği Oda Başkanı Ali Fuat ŞEKER, Kırklareli İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali DERMENCİ, Oda Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları ve basın mensupları katıldı.

Ezanın okunmasıyla birlikte açılan orucun ardından konuşma yapan Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Soner ILIK; Ramazan’ın getirdiği dostluk, kardeşlik ve sevginin yıl boyu devam etmesini diledi. Akabinde, Kırklareli İl Müftüsü Hüseyin DEMİRTAŞ tarafından başta Filistin olmak üzere tüm dünyada zulüm gören Müslümanların refaha kavuşması ve akan kanların durması için dua edildi.

Yapılan konuşmaların ve okunan duaların ardından, düzenlenen iftar yemeğine katkı sunanlara plaketlerinin verilmesine il protokolü ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR de iştirak etti.

Program düzenlenen sema gösterisi ve musiki icrası ile son buldu.

KTSO İftar Yemeği

Facebook Twitter Google Plus
KTSO
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.