30/05/2018 11:00:18 - 30/05/2018 11:00:18 - 9253 Okunma

Üniversitemiz akademik ve idari personeli, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’ün ev sahipliği yaptığı iftar yemeğinde bir araya geldi.

Kayalı Kampüsü Personel Yemekhanesinde düzenlenen iftar yemeğine Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Neziha MUSAOĞLU, Genel Sekreterimiz Ergün ERBAY, Fakülte Dekanları, Enstitü ve Yüksekokul Müdürleri, Daire Başkanları ile akademik ve idari personel katıldı.

İftar yemeğine katılan çalışanlarımız ile tek tek ilgilenen Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, gerçekleştirilen etkinlikte bir araya gelen tüm Kırklareli Üniversitesi ailesi mensuplarına teşekkür ederek; “Birlik ve beraberliğimizin daha da artarak devam etmesi temennisi ile bu mübarek günlerin, siz değerli mesai arkadaşlarım ve aziz milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

İftar KLÜ

İftar Programı