Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
20/07/2018 14:51:39 - 30/07/2018 14:51:39 - 9721 Okunma

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, üniversitemizin gelişen ve büyüyen yapısı ile ilgili Anadolu Ajansı (AA) muhabiri Özgün TİRAN’a açıklamalarda bulundu.

Kırklareli’nin, Üniversitesi ile bir eğitim kenti olduğunu ifade eden Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, “Kırklareli Üniversitesi’nin adını artık birçok Avrupa ülkesinde duyabiliyoruz. Çünkü Kırklareli Üniversitesi her geçen gün gelişiyor.” dedi.

ŞENGÖRÜR, AA muhabirine yaptığı açıklamada Kırklareli Üniversitesi’nin diğer üniversitelere göre daha hızlı bir gelişim sağladığını ifade etti. Açıklamasında Kırklareli Üniversitesi’nin dünya üniversiteleri ile yarışabilecek bir güçte olması için çaba gösterildiğine vurgu yapan Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Kırklareli Üniversitesi’nin gerek öğrenci sayısı, gerek akademik personeli ve kampüsü ile ciddi anlamda büyümeye devam ettiğini dile getirdi.

ŞENGÖRÜR, Üniversitemizin öğrenci sayısının yaklaşık olarak 30 bine ulaştığına ve kentin adının “eğitim” ile anıldığına da dikkat çekerek, şunları söyledi:

“Biz hedefleri olan bir üniversiteyiz. Bu sebeple gece gündüz demeden çalışıyoruz. Üniversitemizi yurt içi ve yurt dışından tercih eden öğrencilerimizi misafir gibi ağırlıyoruz. Öğrencilerimiz artık Üniversitemizi ve ilimizi tercih etmek için yarışıyorlar. Bu da kent için bir başarıdır.”

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, konuşmasının sonunda kendilerine destek olan herkese teşekkürlerini sundu.

Anadolu Ajansı KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ HER GEÇEN GÜN GELİŞİYOR
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.