02/08/2018 17:04:14 - 03/08/2018 17:04:14 - 7714 Okunma

02 Ağustos 2018 Perşembe günü gerçekleştirilen devir teslim törenine Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR ile Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personeli katıldı. 2016 yılı Temmuz ayından buyana Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulumuzda müdür vekilliği görevini sürdüren Dr. Öğretim Üyesi Buket AŞKIN, görevini Dr. Öğretim Üyesi İlknur METİN AKTEN’e devretti.

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Dr. Öğretim Üyesi Buket AŞKIN’a görev süresi boyunca göstermiş olduğu başarılı yönetim için teşekkür ederek Dr. Öğretim Üyesi İlknur METİN AKTEN’i yeni görevi dolayısıyla tebrik etti ve başarılar diledi.

Tören plaket ve çiçek takdiminden sonra eski müdür vekili Dr. Öğretim Üyesi Buket AŞKIN ve yeni müdür vekili Dr. Öğretim Üyesi İlknur METİN AKTEN’in karşılıklı başarı temennisiyle sona erdi.

Sağlık Hizmetleri MYO Devir Teslim Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR

Sağlık Hizmetleri MYO Devir-Teslim