09/08/2018 15:08:42 - 09/08/2018 15:08:42 - 10272 Okunma

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, yüzde 45’i tamamlanan ve yapımı devam eden III. Merkezi Derslikler Binası inşaatında incelemelerde bulundu.

Genel Sekreterimiz Ergün ERBAY ile Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı İlker TULGA’nın da iştirak ettiği incelemelerde, yüklenici firma yetkilileri devam eden çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.

Tamamlandığında toplam 30.567 m² kapalı alana sahip olacak olan III. Merkezi Derslikler Binası’nın zemin oturum alanı 7.520 m²’dir. 6 blok şeklinde inşa edilen binada 61 adet derslik, 3 adet dekan odası, 6 adet dekan yardımcısı odası, 5 adet bölüm başkanı odası, 80 adet çalışma ofisi ve 1 adet konferans salonu yer alacaktır. Ayrıca 36’sı kapalı olmak üzere toplam 166 araç kapasiteli otopark bulunacaktır.

Ahşap ve taş dokulu fibercement kaplamalardan oluşan dış cephesiyle modern bir görünüme sahip olacak olan binanın 2019 yılı içerisinde tamamlanarak akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimizin hizmetine girmesi hedeflenmektedir.

İnşaat KLÜ

III. MERKEZİ DERSLİKLER BİNASI İNŞAATINDA İNCELEME