Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
31/08/2018 10:53:36 - 31/08/2018 10:53:36 - 15569 Okunma

Sevgili Öğrencilerimiz;

Uzun ve yorucu bir maratonun ardından göstermiş olduğunuz başarıdan dolayı sizleri kutlar, Kırklareli Üniversitesini tercih ettiğiniz için teşekkür ederim.

Trakya’nın en yenilikçi ve girişimci üniversitelerinden biri olan Kırklareli Üniversitesi ailesinin bir üyesi oldunuz. Gelişen teknoloji ve bilimin ışığında uygulamalı eğitimi temel alan Kırklareli Üniversitesi, sizleri bireysel, mesleki ve etik değerlerin bilincinde, vizyon sahibi ve rekabet gücü yüksek bireyler olarak iş hayatına hazırlayacaktır. Siz değerli öğrencilerimiz, burada bir yandan mesleki yaşamınızı ve geleceğinizi inşa ederken, diğer taraftan sosyal, kültürel ve kişisel kazanımlarınızla gelişiminizi sağlayacaksınız. Bu kapsamda sizlere, üniversitenizi iyi tanımanızı öneririm. Üniversitenizin sizlere sunduğu imkânları değerlendirdikçe Kırklareli Üniversitesi’nde öğrenci olmanın ayrıcalığını daha iyi anlayacaksınız.

Kırklareli Üniversitesi, sizlerindir. Öğrenci kulüplerinin etkinliklerine ve konferanslara katılınız. Yer alacağınız sosyal ve kültürel etkinliklerin, hem içinde bulunduğunuz çevreye hem de ileride atılacağınız mesleki hayatınıza büyük katkıları olacağını lütfen unutmayınız.

Kırklareli Üniversitesini sizlerle birlikte daha güçlü yarınlara taşıyacağımıza eminim. Bizler, hayallerinize ulaşmanız için daima sizlerin yanında olacağız. Yaşamınızın en güzel yıllarının mimarı olacağına inandığım Kırklareli Üniversitesi yıllarında sizlere eşlik etmekten duyacağım memnuniyeti bütün kalbimle bir kez daha belirtiyor; sizlere, “Kırklareli Üniversitesi ailesine hoş geldiniz” diyerek hepinizi sevgi ve saygı ile kucaklıyorum.

Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR

Rektör

Öğrencilere Mesaj KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
Sevgili Öğrencilerimiz;
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.